24-uurs afhaalservice – Apotheek De Sluis – Driebergen-Rijsenburg

Apotheek De Sluis

Apotheek De Sluis

Apotheek De Sluis in Driebergen-Rijsenburg biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

24-uurs afhaalservice

Het is mogelijk om 24 uur per dag uw medicijnen af te halen bij Apotheek de Sluis. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Servilocker. De Servilocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee geneesmiddelen veilig en eenvoudig door u zelf kunnen worden afgehaald, zonder tussenkomst van een van onze assistenten.

Zodra wij uw medicijnen hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de Servilocker. U ontvangt vervolgens een elektronisch afhaalbericht. (SMS of e-mail) van ons met daarin een afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de Servilocker. Zo bent u niet gebonden aan onze openingstijden en kunt u zelfs in het weekend uw medicatie afhalen.

Lijkt u dat wat, meldt u zich dan aan voor deze service middels het afdrukken en invullen van het inschrijfformulier (pdf). U kunt het formulier afgeven aan de balie, deponeren in onze briefenbus of opsturen per post.

>>> Print hier uw inschrijfformulier (pdf)  <<<